Sista dagen ensam

Gick upp lite tidigare idag, for att mata Bruno och katten. Sedan gick jag tillbaka till sangen. Min forkylning har blivit hemsk. Nar jag vaknade hade jag lock i oronen och jag hostade en massa. Nar jag lag i sangen kom katten upp pa mitt rum sa han fick varma mig lite under tacket. Allt var jattebra i borjan tills katten far for sig att borja bitas och rivas. Han sprang over min mage med klorna ute for att bita och riva mig i armen. Da blev jag sur pa honom och kastade ivag honom och gick upp.


Detta var typ en timme sedan och jag har annu inte gatt ut pa promenaden. Det regnar, men det fattar ju inte Bruno, som ligger och tittar pa mig och ber om att ga ut. Walk with dogs and children blev installd pga vadret. Vi kanske ska ga imorgon istallet.



Ikvall komme ju familjen tillbaka sa jag har en massa saker, som maste goras idag. Stryka lakan, dammsuga, tvatta kattladan och stada. Sprade ju allt till sista dagen..




Nu blader det bara sa nu far jag val ta och ga ut med vovven.




Sista skoldagen

Idag var det min allra sista dag i skolan! Vi fick vara certifikat och sedan gick vi och fikade pa starbucks.


Pa tillbakavagen gick jag in om Sainsburys och kopte chokladpudding. Har en massa mjolk, som jag behover att bli av med. Hoppas att den ar god. Kostade hela 9p forpackningen! Det ar nastan en hel krona! Den ar valdigt ljus, sa jag hoppas att den ar god anda.

Nar jag gicj ut ur affaraen borjade det blasa och regna. Kopte ett lila paraply i en 99p-affar i Brighton, som jag hade i vaskan. Slog upp det och det gick sonder direkt. Det paraplyet som var sa fint :( Men an sa lange ar det i battre skick an mitt forra, sa det haller nog tills jag kommer till en M&S-affar.



Dagen jag vantat pa!

Idag kommer mamma, pappa och maria hit!!

De har med sig en falukorv, leverpastej och lingongrova! :)


WEEEEEEI!


Imorgon blir det shopping och antagligen musikal!



Onsdag

Idag gick jag ner till Clapham junction, for att se om jag kunde hitta fodelsedagspresenter till mamma och maria. Hittade inga,  men insag hur langt det ar att ga dit! (detta paminde mig om att jag maste ladda min mp3..)



Imorgon kommer mamma, pappa och maria hit! Det ska bli jattekul och vi ska ga pa musikal och allt :)




Jag ska laga pannkakor till kvallsmat ikvall, for att imorgon aker tre av barnen utomlands med deras skolor. Darfor tankte jag vara snall idag. Ikvall ska jag vara barnvakt och tjana lite extra pengar infor helgen :)



Min resa till Cambridge

Detta hande i sondags, alltsa for en vecka sedan.


Planen var den att jag skulle ta taget fran Kings cross 09.15 pa morgonen sa att jag skulle vara framme i Cambridge ca 10.

Det blev inte riktigt sa. Forst missade jag forsta tunnelbanan precis. Nasta tag var inte i service, sa jag fick ta dte tredje taget for att komma till Kings cross. Stationen som tunnelbanan ankommer till heter Kings cross st pancras. Alltsa, det ar tva tagstationer dar: kings cross och st pancras. Jag foljde skyltarna mot Kings cross men kom till st pancras. Irrade runt lite innan jag hittade ratt. Kopte en biljett till Cambridge. Tog taget 10.06. Tydligen var det arbete pa sparet sa taget gick inte anda fram till Cambridge sa jag fick forst ta taget till Stevenage,, byta till buss till lechtworth och darifran byta till tag igen och fortsatta resan.



Bild fran taget.

Kom fram till Stevenage och de sa att alla som skulle fortsatta sin resa till bla cambridge skulle ga till Stevenage leisure park. Det var ju enkelt. jag hade sett det stallet fran taget. Hittade efter om och men bussarna. Satte mig pa busshallsplatsen och vantade. Vantade i 40 min. Tyckte att det var lite konsigt att bussen aldrig kom. Kollade tabellen. bussen gick varannan timme! och jag var mittemellan. Gick in pa primark och kopte nagra klammor. Nar bussen val kom fick jag inte aka med den, for det var fel buss! Ersattningsbussarna var tydligen pa ett annat stalle. Gick tillbaka till stationen och sag en pytteliten skylt som sa ersattningsbuss. Hittade sedan ratt och bussen stod dar och jag kunde bara hoppa pa den.


Kom fram till Lechtworth och hoppade pa taget som tog mig till Cambridge.

Var framme kl 2. Alltsa ca 4 timmar forsenad. Bara.


I Cambridge traffade jag Anna och Jessica och vi gick runt lite i staden.




lagg marke till ostbagarna!







vi kopte varm smalt choklad och tog narbilder.






Det var typ det. Vi tankte ga pa bio, men vi var sena sa det slutade med strawberry cheesecake pa burger king.


Sedan tog jag taget tillbaka till London, men den har gangen till Liverpool Street sa jag behovde inte byta :) det var en lang dag.



The Sims 3

Nu har jag testat att spela the sims 3. Kan saga att det var ganska komplicerat att bygga, men man fick ut mer av att spela med gubbarna. Har skaffat jobb, men har inte gatt dit an sa det ar nagot jag har kvar att undersoka. Jag tror att man kan ga med dem till jobbet, men hoppas att man kan valja om man vill det eller ej. Man kan aven ha bil, sa jag fuskade och kopte den basta sportbilen och en cykel.

Det har spelet verkar vara mer personligt an foregangarna.

Det var rikgtigt komplicerat att gora gubbarna, fattade inte riktigt hur man andrade ansikte och sant, men efter ett tag sa blev de nagorlunda normala :)



Markliga morgon

Jag vaknade imorse och sag att jag hade en blodflack pa mitt tacke precis vid huvudet. Jag undrade vad det var, for jag hade inte sett den innan. Eftersom den var placerad som den var sa raknade jag kvickt ut att det maste komma fran mitt huvud. Kande igenom ansiktet utan resultat. Tankte att jag antagligen ar ouppmarksam och fortsatte att sova. Nar jag sedan steg upp och in pa toan och speglade mig sag jag att jag hade ett stort rivmarke pa ena nasvingen. Har ingen aning om hur jag har fatt det. Antagligen har jag rivit mig sjalv i somnen, men det liknar ett klosmarke efter en katt. Nar jag anda talar om sar sa kan jag saga att i mandags nar jag skulle diska en kniv sa slant jag pa nagon vanster och skar mig i fingret. Sjalvklart genom ett annat sar jag redan hade pa fingret. Kommer inte att forvana mig om jag kommer att fa ett arr dar nu bara for det.



Traffade Ida imorse och vi gick till Wandsworth common och avslutade pa Man's. Var ute med bruno i samanlagt 3 timmar och gick in i hans rumpa minst 4 ganger, for att hunden ibland far for sig att bara stanna. Dessutom hoppade han under en lastbil och precis efter att jag dragit ivag honom startar den. Tummen upp for Brunan idag, alltsa!



Ikvall ska jag gora biff med lok :) men innan dess ska jag dammsuga och stryka. Ikvall ar det barnvaktning som galler och tjana in lite extre pengar infor nasta helg :)



Fredagens fika och utgang

I  fredags traffade jag ju Emelie pa fika och sen pa kvallen gick vi ut med en kompis till henne.


Vi skulle traffas vid Bayswater och det betyder att jag maste ta tunnelbanan dit. Tankte att jag skulle aka till Victoria och darifran byta till ett circle line-tag. Skitbra, Helena!  Det var inte skitbra, for att det inte gick nagot circle line west bound fran victoria pga av att den plattformen var "oversvammad". Sa jag fick ta det at east bound till st james's park och darifran ta det west bound. Kom fram till Bayswater bara en kvart forsenad.



Grejen med den har utekvallen var att vi var pa en gastlista till en fancy klubb, som lag i ett Hilton-hotell. Den finns ett hilton dar, men det var inte det vi skulle till tydligen. Hade nog blivit nagot fel i kommunikationen. I alla fall, vi fick bege oss till hiltonet vid Hyde park corner, for det var dar klubben var. Det tog typ 30 minuter att ga dit och da ingick blodande fotter. Jag korde med converse och klackat i vaskan. Detta medforde att nar vi val hittade till klubben glomde jag att byta och hon tjejen i dorren tittade snett pa mig och sa att jag inte fick komma in med dem pa fotterna. Vi sa att jag hade andra i vaskan och att jag skulle byta. Sedan fragade vi efter den killen vi skulle fraga efter, men tydligen sa jobbade han inte den kvallen, men vi kunde betala £15 och komma in. Da sket vi i det och tog bussen till Oxford circus och gick sedan till nagon klubb pa piccadilly circus. Vi fick betala 10 pengar for att komma in dar och en drink kostade £11.50! RENA RANET!!



Jag var tillbaka har i Clapham halv 4 pa morgonen. Ar egentligen inte sa jatteglad for att ga uti city. Dels for att det ar dyrare men aven for att det tar sa lang tid att ta sig tillbaka :S


MEn det var kul i alla fall :)



Lordagens tripp till Ikea


I lordags traffade jag Ida och vi akte till Ikea. Tanken var att vi skulle traffas nere vid sparet for victoria linte pa Victoria station. Det enda problemet var att varken circle line och district line gick fran den stationen den dagen sa Stationen var helt fullpackad med folk, som fick omorganisera sin resa. Det tog en halvtimme innan vi hittade  varandra. Eftersom det var sa mycket folk sa blev taget fullpackat, men vi lyckades att fa sittplatser vid Oxford circus och vid Kings cross var taget nastan tomt.


ca 30 minuter senare anlande vi till tottenham hale, for att daritfran ta bussen upp till Ikea.


Kopte pa mig en massa marabuo-rullar och sa kopte jag en burk att ha godis i. Har borjat att kopa Cadbury's eclipse. De har erbjudande pa dem sa nar jag var i cambridge i sondags kopte jag 3 pasar pa tesco, for de  kostade bara 61p och det ar ca 7kr :) Sa nu har jag en riktig godisburk. Det ser faktiskt hemtrevligt ut :)




slanger in en bild fran ett ikea-besok i fjor.


Efter ikea hoppade vi pa tunnelbanan igen, for att aka till svenska kyrkan och kolla pa melodifestivalen. Har inte sett en enda av deltavlingarna sa det var som pa den gamla goda tiden nar det bara var ett program. Den var riktigt god stamning dar och alla var sa glada :) Jag och Ida at graddbullar, som vi hade kopt pa ikea. En graddbulle varannan lat.

Man kan ju inte rosta om man ar i utlandet sa jag skickade sms till mamma och mina systrar om att de skulle rosta pa Eric. Han ar ju ocksa fran Kattarp, precis som jag. Men jag tyckte faktiskt att laten var bra och han var jatteduktig :) Tror inte att nagon av dem gjorde det... Kanske darfor Anna vann..?


 




Sedan stack vi och kakade en nachostallrik innan vi pos hem. Det var en lang dag och jag dackade i sang. Sov inte sa mycket natten mellan fredag och lordag, men mer om det nagon annan gang.
I sondags akte jag ju till Cambridge men det ar en helt annan historia for sig. Ska skriva om det nar jag har lagt in bilderna fran min kamera, men jag kan saga att jag hatar brittisk jarnvag! Har alltid problem nar jag ska aka med dem.. :p

 



normal tisdag

Idag var som en vanlig tisdag. Hundpromenad, skola, stryka, hamta pa skola. Den enda skillnaden var val att jag hade hallon med mjolk till lunch och det var gott! :)



Jag fick reda pa idag att pasklovet ar 3 veckor langt! Ojojoj. De ska vaera borta i en av veckorna, vad jag vet. Hoppas vi kommer att hitta pa nagot kul da, som att ga pa bio eller nagot sant :)



Imorgon och pa fredag ska jag vara barnvakt. Tjana lite extra pengar innan mamma och pappa och maria kommer :) De kommer om 9 dagar! :)



FIKA!

Nu ska jag snart dra och fika. Ska forsoka komma i tid sa nu ska jag snabba pa att borsta haret m.m.



Igar var jag ju barnvakt hos en ny familj. Det var 4 barn. jag laste saga for de tva minsta och sen kollade jag pa tv i en timme och pa detta blev jag 20 pengar rikare. SKulle egentligen bara ha 15, men de hade inte det sa nasta gang kommer jag antagligen att fa 5 mindre. Foraldrarna var ocksa jattetrevliga :)



TorsdagTorsdagTorsdag

Om 2 veckor kommer mamma, pappa och maria hit! :) I'm so excited!



Igar var jag barnvakt. Inget specielt med det och ikvall ska jag vara det igen hos en familj jag aldrig varit hos innan. Spannande.



Idag i skolan larde vi oss att beskriva saker och fraga om beskriving. Det var faktiskt kul :)




Det har tangentbordet pa den har datorn suger. Det gor inte som jag vill. Ibland fattar den inte att jag trycker pa mellanslag.



Maste ga och stryka nu!



Min tisdag

Dagen borjade med den vanliga hundpromenaden i parken. Nar jag kom tillbaka var anna pa msn och hon sa att jag skulle ga in pa skype och inne pa skype var dar en massa andra trevliga personer :) Vi snackade en massa goja och livet och framtiden sa att ja kom forsent till skolan. Okej, inte jattesent. Tror inte att d hade borjat, men dorren var stangd. Jag markte att jag har mn egen plats i skolan i hornet mellan tysken och fransken :) Dessutom ar det mobila elemente dar sa man fryser inte. Sedan att jag var jattesvettig och lokade efter att ha power-walkat hela vagen gjorde inget :)




Vi pratade om olika hobbys och det var trevligt.




Kom tillbaka hit efter en svang in om Sainsburys, dar jag laddade pa min mobil. Om jag gor det fore den 16 varje manad med £10 far jag 50 gratis samtalsminuter utomlands. det ar najs :




Snackade lite med mamma pa msn samtidigt som jag strok.




Idag ar det ju tisdag och det betyder att jag ska hamta minsta flickan pa skolan. Eftersom jag pratade med mamma blev ag forsenad. Ska egentligen ga halv 4 harifran men gick 20 i. Men jag hde tur! Hon jag brukar barnvakta at kom forbi med bilen, for hon skulle handla och frgade om jag ville ha skjuts. Det ar bara att tacka och ta emot :) Tyckte att det var jattesnallt av henne att erbjudsa mig skjuts. Jag berattade att jag skulle till busshallsplatsen och hon visste inte att manb kunde aka buss till Dulwich. Hennesbarn brukar visst gora nagon fritidsaktivitet pa sportsklubben dar. Samma stalle som jag akte till. Sa jag forklarade var det var.






Till kvallsmat gjorde jag fiah and chips. Alltsa, san fisk ar inte god. Pommesen ar goda, men fisken ar som den ackliga alskakafilen vi fick i skolan. Alltsa: Blaaaa!



Nu ska jag se Simpsons :)


PUSSHEJ!!!



Klockan nio

Mitt arbete med att lara dem ata bonor gaqr framat. Inget spyende idag, bara utspillning av apelsindricka.



Min nasa ar jattetappt nu och jag snyter mig i ett.

Det langa badet jag tog innan idag var underbart harligt men oj vad trakigt det ar att bada! Jag tog pa mig ansiktsmasken och krop djupare ner i vattnet. Sen da? Forstar inte folk som kan ligga i ett badkar i flera timmar..

Jag hade en jattebra ide idag. Eftersom jag ar sa forkyld och min nasduk ar full med snor sa kan jag tvatta den med barnen sangklader. Jattebra ide! Tills jag glomde nasduken. Okej, tankte jag. Jag kan tvatta den med handdukarna. Jattebra ide! Tills jag glomde nasduken. Far tvatta den imorgon. Behovs verkligen.

Har spelat betapet med Nina idag. Jag vann forsta rundan och jag har inte spelat pa flera manader :D Vi far kora revansch pa sista rundan!


Borde sova nu.


Guten Nacht!



Jobb fixat!

Fick ett sms av mamma, som sa att jag har fatt mitt sommarjobb. De ringde idag och fragade om jag kunde ta 8 veckor. 4 i Kattarp och 4 i Valinge. Sa nu ska jag vara kyrkvaktmastare fran och med 21 juni :)

Nu galler det bara att det blir fint vader hela sommaren ocksa!




Jag har just nu dragit pa mig varldens fetaste forkylning. Har antagligen en viss antydan till feber ocksa. Sa nu ska jag ta en panodil och ett langt varmt bad och ansiktsmask.



sjunde mars

Igar var jag och shoppade pa Oxford st. Kopte en blommig vaska for bilutflykten nasta helg pa Primark for £6. Det  var helt overkomligt. Den ar ratt stor, sa jag tror faktiskt att jag kan ta med min kudde :) kopte aven rosorhangen i olika farger. Det var ett 6-pack.


Jag kopte tva filmer ocksa. The Ex och Breakfast at Tiffany's. Hade faktiskt inte sett breakfast at tiffany's. Den var okej.




Igar borjade jag sortera ut klader, som mamma och pappa ska ta hem at mig. Det blev faktiskt riktigt mycket sa jag hoppas att de har stora resvaskor ^^ Om tva helger tankte jag aka ivag och kopa fler saker, som de kan ta hem at mig :)



En Man's och 2 magnum senare..

For precis fyra timmar sedan motte jag Laura for walk with dogs and children. For 20 minuter sedan kom jag tillbaka. Vi gick till Wandsworth och som avslutning pa det blev det saklart Man's. Sedan kande vi att vi ville ha efterratt och gick darfor till Iceland, for att se om de salde snickers-glass. Det gjorde de inte, men de salde magnum i lador. Vi bestamde oss for att kopa en lada ihallande 8 magnumar. (detta var tredje gangen jag skrev den sista meneingen, for datorn suddade ut den). Efter att ha atit 2 var pallade vi inte mer och bestamde oss for atat ga hem. Nu ar jag hemma och ar jattetrott. behover verkligen sova mer! Imorgon ar det helg och jag ska till Primark och kopa en vaska for bilutflykten nasta helg. Forhoppningsvis ska vi kora till Stonehenge. Det tar bara 2h och 37 minuter fran Cambridge enligt Google Maps.





Ikvall ska jag gora makaronilada.



4/3-2010

Idag ar det torsdag. Dagen borjade med hundpromenad och sedan skola direkt efter. I skolan pratade vi om olika foton och skulle jamfora dem och diskutera. Vi gick aven igenom olika ord for kanslor. Vi far inte lov att saga "boring", for det ar ett trakigt ord. Sa vi larde oss synonymer for olika kanslor. Ska sla upp vissa ord i mitt lexikon.


Kom tillbaka hit och bakade muffins med minsta flickan. Vi gjorde det vanliga receptet, som jag brukar anvanda hemma och hon tyckte att de blev godare an de andra jag brukar bara har. Det var bra, for dessa ar mycket enklare att baka :) De smakade inte som vanligt. Nar jag gor dem hemma brukar de bli mycket godare och jag har problem med ugnen har. Jag tror inte att kakaon ar lika mork och smoret smakar mycket mer salt. Ugnen har jag alltid svart med. Det ar som om varmen inte ar jamn i den. Vi lade fargat strossel pa muffinsen, sa att de skulle bli lite roligare :)


Ikvall ska jag gora flaskfilegryta med curry. Kommer inte anvanda flaskfile utan vanliga kotletter. De tycker om detta, sa det ar bara bra :)



Avslutar med en bild fran skridskoakning i fjor med emmy, fanny och amanda.
(maste ju fylla ut med lite bilder sa att det blir roligare att lasa :)



Onsdag kvall

Ar inte saker pa om det blir nagon bio ikvall faktiskt. Filmen vi skulle se visas inte i Streatham :/


Egentligen bryr jag mig inte om det inte blir av, for jag mar inte sa jattebra. Har fatt huvudvark och halsen kanns konstig. Fast det hade anda varit kul att komma ut och hitta pa nagot.

Idag har jag ju inte gjort sa mycket fortutom den langa promenaden med Bruno, lite strykning och sant. Inget jatteintressant.



Till helgen maste jag aka och shoppa. Behover en vaska for bilutflykten nasta helg. Det kommer antagligen att blir en stor blommig fran Primark. Tanker inte betala dyra pengar bara for att ha en vaska att lagga saker i. Funderar dessutom pa att ga till Primark i Tooting, sa att jag inte behover betala for buss... Mend et blir nog Oxfors street, vill kopa ett par morka jeans. De jag kopte pa Pull and Bear ar helt perfekta och bekvama sa jag tanker kanske se om de har nagra morka :)



Kall dag

Idag ar det kallt. Igar och forrgar var jatteharliga och nu ar det kallt. Fros apmycket nar jag vallade bruno i morse. Var ute i 2.5 timmar med honom. Forst var vanliga prmenad och sen traffade jag Laura kl. 11 och sen gick vi en timme innan Man's oppnade. Man's var underbart idag :) De fragade var ninni var, for jag och hon brukade ju alltid ga dit tillsammans innan.



Ikvall ska jag pa bio med tyskar och se Leap Year. Vet inte vilken tid det ar an, men det borjar antagligen kl .8 :)



Frukost.

Jag kom pa den briljanta iden idag att ta actimel tillsammans med kalaspuffar, eftersom har inte fanns nagon vanlig yoghurt. Jag gick och filosoferade om det i parken och nar jag kom tillbaka tog jag tag i verket. Det fungerade inte. Fy, vad hemskt det blev. Okej, det v ar val atbart, men det finns mycket battre. Actimel ar alldeles for rinnigt for att kunna atas med flingor. Om man gillar mjolk pa sa ar det nog de ultimata. Blir liksom som jordgubbsmjolk. Jag blev i alla fall besviken. Rostade mackor med mjukost och varm choklad.



Maste borsta haret och sticka tilll skolan. Borde egentligen ha gatt nu.



Nar jag kommer tillbaka ska jag stryka och leta upp toapapper.


Auf wiedersehen!



Solitar

Jag har hallt pa jattemanga ganger nu med att forsoka att losa det och det ar omojligt! Nagon som har tips eller ska jag sjunka sa lagt att jag maste lta upp fusk pa internet? Eller skajag bara harda ut. Om jag hittar ett fusk, kommer jag anda inte att komma ihag det.



det blev ingen Oxford Street..

..sa det blev bara covent garden! Jag kopte ett solitar-spel. Nu ska jag bara forsoka losa det. Jag ar pa god vag. Det ar aven ett mycket bra satt att doda tid pa. Bradet ar av morkt tra oc grona glaskulor. jattefint!


Nasta bild kommer nog att chocka vissa lasare, men till mitt forsvar kan jag saga att det var lerigt nar jag korsade parken nar jag gick for att kopa min nya mobil.



Sahar sag mina skor ut nar jag gick in pa Office igar:



Kanske inte den vackraste synen for manga manniskor. Detta leder till nasta bild.




Sahar sag de ut nar jag gick ut ur affaren. Klar forbattring. Ska inte anvanda dem i lera och knyta dem ordentligt (som jag sager varje gang).


Sag aven ett pat jattefina roda klackar, som hade varit perfekta till sommaren. Ska inte kopa fler skor, sa de ficksta kvar. Tror aven att de kostade £60..



Efter skor- och spelshopping gick vi till mcdonalds och satt dar i ca 2.5 timmar. Vi spelade solitar och slog vad om att den som forst lyckades losa det skulle fa en mcflurry. Ingen lyckades, sa vi trostat glass. Efter de stack vitll Brixton och gick pa bio. Micmacs. En fransk film, som handlade om en man som hade en kula i huvudet oc filmen gick ut pa ett han skulle hamnas p vapenforetaget, som tillverkat kulan och ett annat foretag, som var orsaken till hans pappas dod. Det var en rolig film och det var bra att den var pa fraska, for da var det engelsk text.

Man som hatar kvinnor eller The girl with the dragon tattoo, som de sager har, har premiar 12 mars. Jag vill se den.



RSS 2.0