Mot Oxford Street!

Jag. maste. kopa. nya. skor.


Det ar ett maste. Lamnar inte gatan forran jag har dem i en pase. Sa pass akut ar det.



Nu har jag kopt ny mobil!

Ni anar inte hur komplicerat allt var!


Jag gick in pa the carphone warehouse och hittade en jag gillade (las: vad billigast) och gick till kassan och sa att jag ville ha den och om den bara kostade 29.95 om jag inte ville ha med nagot kontantkort eller liknande. Han i kassan sa att jag var tvungen att kopa en kontantkort och fragade om jag betalade kontant eller kort. Jag sa kontant. Da sa han att jag maste ladda ett simkort med £20., for de accepterar inte laddningar pa £10 med kontant betalning. Jag sa att jag redan hade ett simkort och inte ville ha nagot nytt. Da sa han att han kunde uppgradera det simkortet jag har till ett nytt och blablabla och a behovde jag inte betala nagot. Nasta hade var att jag var tvungen att lamna mitt nummer sa att jag kunde uppgradera den. Jag kan inte mitt nummer. Jag har svart for att lara mig nummer utantill och min mobil var dod, sa jag kunde inte kolla upp det. Sa jag fick ga tillbaka till huset for att hamta mitt nummer. Har det nerskrivet i min kalender. Nar jag kommit mer an halvvags kommer jag pa att jag har en lapp med mitt nummer i vaskan. Tar fram numret och gar tillbaka till butiken.

Allt detta slutar med att jag far betela £34.95. Anledningen till att jag var tvungen att betala det istallet for £29.95 var for att jag redan var en o2-kund. Kopte den och gick. Sa nu har jag en mobil med en engelskt laddare och som inte har svensk installning



Nu ska jag kopa ny mobil!

Min gamla fungerar over huvud taget inte langre. Det gick sa fort. Jag var inte alls forberedd pa det. Det kanns lite tomt. Ska ga ner till The car Phone warehouse, eller The phonehouse, som vi saker pa svenska. Jag vill jattegarna ha en samsung, for jag kanner mig bekvam med den modellen. En annan anledning ar att jag har ett samsung-minneskort i den har mpbilen och det hade ju varit onodigt att kopa en mobil som jag inte kan anvanda det kortet i. Dessutom kan jag inte kopa en for dyr heller eftersom denna bara ska vara temporar och jag inte kan anvanda laddaren hemma utan adapter.





Jag gjorde ju maranger igar och de (i alla fall den minsta flickan) tyckte att de var jattegoda) sen at vi popcorn ocj tittade pa film.





Jag fick verkligen panik den har morgonen. Jag var fardig for att ga ut sa jag tog min jacka och sjal. Nar jag skulle ta min vaska kunde jag inte hitta den. Jag rotade genom hela mitt rum, sen gick jag ner och letade i koket och tv-rummet, utan att hitta den. Paniken stiger och pulsen gar upp. En massa tankar flyger genom huvudet om var min vaska kan halla hus. Jag visste att jag hade den nar jag at Man's pa en bank i parken igar. Jag kunde val inte ha glomt den dar? Jag fornekade det och borjar ga igenom mitt rum grundligt och med det menas att lagga alla klader i ladorna, badda sangen for att se sa att den inte ar dar. Hanga upp jackorna, vika handdukarna. Jag hittade den inte. Min vaska fanns inte pa mitt rum (rummet blev dock fint). Gar ner igen och letade igenom barnens vaskhog annu en gang. Dar var den. Underst. Detta larde mig en laxa: att aldrig ha mycket pengar i planboken i fall den kommer bort.


Jag vet inte vad varlden har emot mig den har veckan.


Nu ska jag snart ga.



bakar maranger

just nu bakar jag maranger. Gjorde nagra med choklas och nagra med karamellfarg, for jag trodde inte att chokladen skulle racka. Den hade rackt. Jag hoppas att karamellfarg, som gick ut for 5 ar sedan i maj inte ar farlig. Gjorde bara tre sana.


Idag var det walk med dogs and children och avslutning pa man's (som vanligt alltsa). Denna gangen gick vi till Wandsworth och vi ska gora det fler ganger om det a fint vader. Det ar bra vader idag, men det blaser sa det kanns som host. Loven fran i hostas blaser omkring overallt. Man's var mycket gott idag.




Jag forsoker attlara hunden och katten ett trick. Ledtrad till vad det ar for trick: Tank pa musikanterna fran Bremen.



imorgon ar det helg. Vet int vad jag ska gora men pa sondag ska jag och Laura shoppa. Maste kopa nya skor och paraply.



Nu borjar mina maranger attr lukt gott :)



regnig dag.

Jag har noterat en av sjukdomarna pa min mobil. Ljudet ar paj. Skarmproblemet har jag inte lost an. Ska fraga familjen om de har en gammal skruttmobil, som jag ka lana. Just nu har jag kladdat ner skarmen med choklad. Vill ju inte lagga min chokladkaka i soffan. Den har ju hunden acklat ner :p







Jag kanner verkligen for att resa utomlands till varmen och bara ta det lugnt och sola. Nago som ar pa? Men det kanske ar lite dumt att aka nar det ar sommar, men i alla fall. En vecka i spanien typ. det hade varit najs. Ar sa trott pa regn! Mitt paraply gick sonder idag. Maste kopa nytt. Detr jag har kopte jag i en souveniraffar i Camden. Ska ha ett M&S-paraflax. Tror att de kostar £3. Mycket battre kvalle :)





igar gjorde jag gulaschsoppa och de tyckte att det var jattegott och sa att jag kunde goradet igen. De sa till och med idag att den var god. Tror att de gillade den exotiska kycklingen jag gjorde idag. om jag gor det igen ska jag smuggla ner bananen och se om de marker nagon skillnad och i sa fall positiv eller negativ.


Imogon ar det fredag och det betyder "walk med dogs and children" och sedan Man's med Laura :)




Blir antagligen shopping pa lordag, som sagt. Skor och paraply.


Update: Paraply pa M&S kostar inte £3 utan £5!

Klanningen jag kopte i helgen.

Det var svart att ta ett foto pa min nya klanning pga monstret, sa jag letade upp den pa internet. Har ar lanken till den och det ar mojligt att zooma in bilden.




http://www.newlook.co.uk/1877275/187727501/ProductDetails.aspx



Jag tycker personligen att klanningen sitter battre pa mig och man kan dessutom ha jeans till utan att det ser dumt ut :)

Hundpromenad i Hundparken

idag sprang bruno ifran mig nar vi gick bland traden. Jag skrev och gick at det hallet jag sag att han hade sprungit men jag hittade inte honom. Jag blev jatteradd och trodde att nagon hade hundnappat honom eller att han blivit overkord, for vi var nara vagen. Efter nagra minuters skrikande skrek en kvinna pa mig att nagon annan hade sett honom och sa att jag skulle ga till andra anden av traddungen, och dar var han! Jag var jatteorolig.




Annars sa ar min mobil typ dod. Det fungerar varken att ringa eller att ta emot samtal pa den. Sms fungerar och det ar ju tur det, men skarmen blir vit nar jag oppnar dem. Da far jag vanta tills den blir svart och oppna igen. Nar jag slar ihop den blir skarmen ocksa vit. Den fungerade bra igar, bortsett fran att jag inte kunde ringa pa den.
Hoppas att den blir frisk igen, eller ar livstiden for en mobil knappt 2,5 ar?



Ikvall ska jag barnvakta. Det  var nar jag fick meddelande om det, som jag upptackte att mobilen inte fungerade ordentligt.



Tisdag


Idag blev jag och Brunan attackerade av en hund. Tur att den var i koppel :p



En jobbig helg.

Jag har knappt hunnit sova den har helgen och darfor ar jag jattetrott nu. Skriver om helgen nagon gang jag ar lite piggare.



"Walk with dogs and children"

Dagen borjade med den vanliga walk with dogs and children och sedan Man's pa det saklart ;D






Gjorde min flaskfilegryta med curry idag, men istallet for flaskfile hade jag kyckling och de tyckte om det :)


Fast en av dem ater fortfarande. Kan meddela att det gatt 2,5 timmar sedan vi borjade ata. Under den tiden hann jag diska upp efter oss och baka en rulltarta med den minsta flickan. Den blev mycket bra, fast den blev lite gul. Eller valdigt gul. KAn bero pa att vi hade vanlijsextrakt istallet for vanllijssocker.




Ikvall kommer anna andersson hit och ska stanna over helgen. Jag vet inte riktigt vad vi ska gora, men imorgon kvall ska pa ett svensk party och pa sondag ar det kinesiskt nyar sa da ska vi antagligen dra till Trafalgar Square.



Wandsworth Common

Idag regnade det inte sa jag tog ut hunden pa en lang promenad. Vi gick anda bort till Wandsworth Common. Det tog ungefar 30min att ga dit, men det var det vart. Nar Jag kom till parken blev jag lite besvikne. Det enda jag sag var en avlang grasplan med ett jarnvagsspar vid sidan. jag gick upp och vande vid andra anden. bruno hoppade ner i en damm, for att ta en gren som lag och flot samtidigt som han slarvade bort bollen (tur att jag hittat pa andra tennisbollar i parken, som jag har i min jacka). Nar vi gick tillbaka over grasplanen undrade jag vad som fanns pa andra sidan bron. Det visade sig visst att det var resten av parken pa den sidan och den var jattestor och jattefin!


Bruno blev eld pch lagor och sprang overallt och ner i dammar. Han var sa glad. Vi gick en lang runda i den sidan av parken innan vi gick tillbaka.


Allt som allt var vi borta i 2 timmar. Ska forsoka ga dit varje onsdag, for det ar ju bra for hunden :)



Min Svantroja



Jag var tvungen att kopa den
av nagon anledning!



Sa har annu en helg passerat

Borjar med en bild fran Chinatown.


Igar traffade jag Anna, som akte in en tur till London. kan namna att det ar svart att hitta personer pa King's Cross! Vi borjade med att aka till IKEA for att ata korv och brod och kottbullar. Sjalvklart blev det shopping av diverse saker man kan ata i matshoppen.





IKEA var avklarat gick vi till Tesco for att kopa gradde till samlorna Anna hade med sig, for att sedan bege oss in till staden igen. Tunnelbanan till Leichester Sq i hopp om att kunna se nagra nyarsfirande kineser vid Trafalgar sq. Dar  var inga, fast nyaret borjdade igar.. Sedan fick vi hade den briljanta iden att ga till den svenska affaren. Jag visste att den lag vid Baker street nagonstans sa vi tog tunnelbanan dit. Hittade inte affaren. Vi irrade runt ett tag och ramlare pa nagon vanster in pa svenska kyrkan. Dar kopte vi semlor, for de anna hade med hade blivit krossade under hennes nyponsoppa. De kostade bara £1 och var helt okej :) dessutom hittade vi broschyrer om Kristina fran Duvemala-musikalen!! Den gar bara den 14 april.




Sen tog vi bussen till Oxford circus och gick till British museum. Vi gick vilse pa vagen. vi sag Kleopatras mumie. Visste ni att hon bara blev 17 ar, 1 manad och 25 dagar? Pa detta myuseum, som har nastan allt fran hela varlden hade de bara tva sma montrar med vikingar. Vi (las anna) var tvunga att fraga om det fanns innan vi hittade dem.
Mitt i alltihopa stangde de sa vi tog bussen mot Marble Arch, for att titta pa speakers corner. Da ringer annas kompis och sager att de var fardiga med musikalen sa vi fick ta bussen tillbaka till Oxford circus och mota dem och sedan tillbaka for att ata.









Det var allt. Akte tillbaka till clapham sen och sov gott efter en lang dag.



Kings Road, Oxford Street, China Town.

Idag blev det en tur till forst Kings Road, for att titta pa matmarknaden och i lite affarer. Efter det var det Oxfors street som gallde. Vi borjade pa Primark. Det var sa mycket folk dar sa jag kande nastan bara for att ta en galje och sla till alla manniskor, som var ivagen. Jag kopte en marinbla troja, som jag kan ha under min vast. Hoppas att den passar, for jag orkade inte prova den och den kostade bara £2.5. Kopte aven ett par orhangen och lila strumpbyxor. Jag vill bli en mer fargglad person.
Det blev aven ett fynd pa River Island. En gra troja med en svan. Ratt ful, men jag kande att jag ville ha den, for den var ratt harlig anda. Den sa liksom "Hej, jag orkar inte bry mig om vad jag har pa mig idag men har anda nagon som inte ar alltfor skabbigt". Typ.
Vi gick sedan for att leta efter en hollandsk pub men landade i China Town och jag at en kinabuffe. Eller inte en hel buffe, tva tallrikar. Rapar fortfarande kinamat..





Pa Tesco hittade jag Mars Egg. Det ar en mars, som ar formad som ett agg. Det ska bli intressant.




Just det! Igar var jag pa bio med tre tyskar. Vi sag Valentines day och den filmen var helt ok. Den hade premiar igar och anda fick vi platser utan att boka. Dessutom kunde vi sitta var vi ville i salongen :)



Hej igen!

Kom typ precis tillbaka efter att ha varit ute en runda. Blev en tur in om Sainsburys, for att tanka pa mitt mobilkort men aven  for att kopa kitkat. De har ett erbjudande igen som de saljer 3 kitkat for £1. Jag tycker att det ar helt overkomligt. Provade kitkar senses. Den var helt underbar. Det var liksom en vanligt kitkat men den hade oven typ notkram i sig. Oj, vad den var god! Nasta gang jag gar forbi sainsburys blir det tva senses och en chunky istallet for tvartom :)

Kopte aven tva filmen: Don't mess with the Zohan (den hade faktiskt svensk textning) och Angels and Demons.



Ikvall ska jag pa bio och vi ska antagligen se Valentine's day.


Jag har kommit pa en helt genial grej! Det finns ju filmer i 3D och nar man kollar pa dem ska man ha pa sig speciella glasogon. Om man inte har det blir man helt vimmelkantig (sag en av Halloween-filmerna pa tv for ett tag sedan i 3D och hade inga glasogon och bilden var gul och bla och svar att uppfatta) Men i alla fall, till saken. Eftersom man kan gora en film i 3D sa borde man kunna satta in en textning i filmen, som man inte ser om man inte har speciella glasogon. Detta ska vara for dem som har svart att hora vad som sags i filmen utan att textning stor for de andra. Jag vet nar jag kollar pa svenska program pa tv hemma och pa svt har de flesta repriser text och jag kan inte lata bli att lasa texten men textremsan ar inte densamma som det som sags. Darfor ska den vara gomd i bilden sa att man maste ha pa sig glasogon, precis som nar man kollar pa 3D-film ;D



Vartecken!

Tittade ut genom fonstret och vad ser jag da? Jo, jag ser snodroppar i tradgardslandet! Var saklart tvungen att ga ut och titta och fotografera dem. Tyvarr blev inte bilderna sa bra, for jag hade nastan inget batteri kvar i kameran och skulle aven hinna fota en annan blomma, som jag inte vet vad det ar for sort. Kanske maria kan hjalpa mig? :)






Djuren&Jag

Detta ar bilder, som jag har tagit med mobilen sa de ar kanske inte sa jattebra.

Den forsta bilden ar fran nar jag kladde ut Bruno till Pippi Langstrump :) Jag kan ju saga att han inte tyckte om det och det kanman nog se pa bilden ocksa.





Nasta bild kallar jag Hunden&Katten. Tycker att Bruno blev sot pa den bilden med det sattet han ar oronen pa. Det ar inte sa latt att ta bilder pa dem tillsammans, for Bruno ser alltid sa sur ut..




Den sista bilden ar fran igar nar jag satt i soffan med katten i famnen. Jag tror att Bruno blev avundsjuk och han ville ocksa upp i soffan och sa la han sig med huvudet i mitt kna. Katten sov hela tiden och hunden skulle slicka honom i rumpan..





Den dar katten tycker om att klattra. Han klanger upp pa mina ben hela tiden och precis satt han ps min fot. Nyfikrn liten krabat :)



Vet ni vad..?

De har inte id-kort i det har landet! Sa man har inget bevis pa att man ar sig sjalv bortsett fran pass och korkort. Dessutom ar det bara nagra ar sedan de inforde laminerade korkort, sa man korde tydligen med en lapp utan bild innan bara. Da kan ju vem som helst sno den lappen och utge sig for att vara nagon annan utan att nagon fattar. Nu fattar jag varfor de har kollat snett pa mitt leg nar jag har gatt ut och inte fattat vad det var.


Myndigheterna ska forsoka infora ett speciellt id-kort for folk mellan 16-24 ar men det ar manga som ar emot det for det inkraktar pa privatlivet. Hur de tanker att det inkraktar privatlivet forstar jag inte riktigt.



Hoppas att de loser det pa ett bra satt :)



Utekvall

Igar hade jag sa mycket att gora hela tiden, sa jag hann inte att blogga och nu lyssnar jag pa Hassan.





Dagen borjade med att promenera hunden och sedan ga till skolan. i skolan pratade vi om hur man gor nar man ansoker om ett jobb och vi gjorde intervjuer m.m. (detta paminde mig om att vi hade laxa..). efter det hann jag tillbaka hit och strok en massa innan jag skulle sticka ivag och hamta minsta flickan pa skolan. Kom tillbaka och fortastte att stryka. Sen var det kvallsmatsdags och efter det tv och sedan ivag och traffa lite tyskar.


 




Det var jattetrevligt att traffa dem igar. Vi var jag, fyra tyskar och en fran Katalanien. jag ska aka och shoppa med en av tyskarna pa fredag





Jag lyckades fa en bild pa hunden och katten nar de lag i Brunos sang och sov. inte den basta bilden kanske, men jag har en massa tid att forsoka fa en battre tid.






Idag har jag inte gjort sa mycket. Vallat hunden och tvattat. Ikvall ska jag gora KOTTBULLAR! Den har gangen ska de bli battre an sist :)


 

 


Muffins. Igen.

Mina muffins idag blev helt ok.




Ikvall ska jag vara barnvakt. Blev bestamt for typ en kvart sedan :) Extra pengar, for att titta pa tv ar inget att klaga over.



Far nog ta och paborja kvallsmaten nu. Chicken Kiev. Hur latt som helst. Starta ugnen, oppna forpackningarna, lagga ut kycklingarna, in i ugnen, koka ris :)



Mamma kommer sa att doda mig for det har inlagget..

..for jag har kopt nya skor. Med klack.








Jag hade trakigt i lordags sa jag stack ner till Clapham Junction och tittade i affarer. Inne pa Debenhams hittade jag, enligt mig, ett mycket vackert par skor.




De ser battre ut i verkligheten. Dessutom ar de inte allt for obehagliga heller :)

Kopte dessutom tva filmer, Yes Man och The devil wears Prada. Bara £3 styck :)




I lordags kom katten hit och den ar jattesot. Visar en bild pa den nar jag lyckats ta ett bra foto.






Pringles kor med olika mangd i sina ror, sa det galler att ga till ratt affar.






Har precis startat ugnen och ska paborja muffinsbak :)



Lordag middag

Igar borjade kvallen med en tur till ishallen och sedan aka tillbaka. Behovde inte ta bussen, for jag traffade en tjej fran skolan som ocksa var dar sa jag fick aka med hennes familj tillbaka till Clapham (y) Det var aven ett riktigt sammantraffande for mamman skulle hamta ett av sina barn hos en kompis, som bor pa samma gata som jag :)



Nar jag kom tillbaka kastade jag in pizzorna i ugenen och sedan at vi valdigt snabbt. Sa snabbt som vi at igar har vi nog aldrig gjort forr. Dessutom var det inte mycket disk heller. Poppade popcorn direkt efterat och tittade pa Simpsons. Efter Simpsosns blev det film med ett av barnen. Meet the parents, sag vi. Funderar pa att se Meet the Fockers, nasta helg. Det ar fortsattningen pa filmen fran igar.




Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta pa. Pallar inte aka och shoppa eller overhuvustaget ga utanfor dorren.. Ikvall ska jag i alla fall ut med en fran klassen. Hon vill till brixton och jag har aldrig varit dar, sa det kan bli intressant :p Fast det ar nog inte riktigt bestamt att vi ska dit. Hoppas anda lite pa att vi kommer att stanna i Clapham :) Mycket enklare att ta sig tillbaka da. Behover ju bara ga.




Idag kommer for ovrigt katten hit. Nagon gang mellan 3-4, tror jag att de sa. Stackars Bruno, inatt var hans sista natt som ensamt husdjur. Han ligger just nu i sin sang helt omedveten om att en katt kommer att andra hela hans liv om nagra timmar. De skamtar ratt mycket om att han kommer att ata upp katten och att de en morgon hittar en kattsvans under kylskapet.





Nar jag kom ner for morgonen sig jag att det lag ett brev pa skapet i hallen. Det var till mig fran mormor :) Tank att de tror att kylan ska halla i sig anda till mars! Jag larde mig igar att varen borjar 21 mars.




Det ar sa jobbigt att inte veta vad man ska gora! Orkar inte lasa idag. Jaja, nu ska jag ata pepparkakor.

Random bild, for att gora det roligare :)

Februaris forsta fredag

Som vanligt pa fredagar ar det "walk with dogs and children" ochh sedan Man's. Denna fredag var precis som vanligt. Forst en mycket trevlig walk with dogs and children i det harliga varvadret. Idag var det den mest varigaste dagen i ar :) Man's var dessutom delikat och vi avslutade med glass. Sag dessutom transvestiten. Idag hade han magtroja och genomskinlig, lang, gron kjol.

Det slog mig idag att jag har aldrig visat hur Man's ser ut! Darfor tog jag foton av det idag ;D (Dels for att fresta Ninni till att komma tillbaka)



Lauras och min mat :p Sjalvklart var det coca fran Iceland till :)




Vet ni vad jag hatar? Fageltanterna i parken. Varje dag lagger de ut brodbitar och fron till faglarna pa marken. Sjalvklart hittar hundarna detta och borjar ata. Vad hander da? Jo, fageltanterna blir skitsura, for att hundarna ater faglarnas mat. Men for guds skull, lagg inte det pa marken da! Darfor vill jag hylla de fageltanter, som lagger brodbitarna inuti ihaliga stubbar. det ar bra, for da kommer inte vovvarna at dem.

Detta var bara en liten tanke, som jag var tvungen att fa ur mig.



Browniebak

Idag var jag i skolan. Vi fortsatte pa amnet Business, men idag hade vi presentationer och det var faktiskt kul :) Helt korkat.



Nar jag kom tillbaka har bakade jag och den ena pojken brownies och de blev jattegoda :) tyvarr hann jag inte vara med genom hela baket, for jag var tvungen att aka ivag och hamta den ena flickan pa skolan. Jag hann med bussen idag. Nar jag kom till hallplatsen stod det att bussen var due . Det betyder att den kommer inom en minut :) Hoppade pa bussen och laste min bok the gods themselves. Jag arbetar mig igenom den :)




Vi kom tillbaka hit och da var det dags for kvallsmat. Mamma Scans kottbullar ar internationella ^^





Nya avsnitt av The Simpsons gar pa tv har varje torsdag halv 8 :)





Imorgon ar det Walk with dogs and children och jag kanske ska aka skridsko. Jag ska till en ishall i alla fall. Jag tror inte att jag kommer att aka. Kommer bara ramka och typ bryta nagot :p  Okej, jag kommer inte ramla och bryta nagot. Jag ar inte sa dalig att jag ramlar och om jag ramlar sa ramlar jag alltid pa baken. Men jag kommer nog inte att aka sa slutdiskuterat.



Fika

Har varit och fikat med nagra vanner idag. Ingenting slar Cafe Neros varma choklad. den ar mycket battre an Starbucks, for den ar med fyllig och chokladig.





Vet inte vad jag ska skriva mer.. Maste lagga tvatten i torktumlaren och stryka de skjortorna som jag inte strok igar.



Just det! San otur jag hade igar! Jag skulle ju hamta minsta flickan pa skolan och da ska jag ta bussen dit. Jag gar harifran i tid och nar jag nastan ar framme vid bussen och ska bara korsta vagen, sa kor den. Blir sur och gar och satter mig i hallplatsen. Tittar pa skarmen, som visar ankommande bussar. Sjalvklart ar inte min buss med. Den sista bussen de visar gar 18 minuter senare, sa jag antar att min kommer om 20 da.  Hade lite tur och den kom efter 10, men i alla fall. Kommer till skolan sa ar grinden inne pa skolgarden last sa jag far ga till receptionen ich fraga om de kan hjalpa mig. Nar vi sedan kommer till grinden ar den oppen. Jag blev en kvart sen allt som allt.

Skrev jag inte det igar..? :S


Jaja, jag tackar och adjoar med en het bild pa mig och Anna.




Hej Februari!

Idag var det skola, som vanligt. Vi pratade om business och gud vad trakigt det ar! Pa torsdag ska vi salja  nagot eller gora reklam for nagot. Jag vet inte riktigt vad jag ska salja, men funderar pa att snacka om att man kan aka till Kivik  och Osterlen pa semester och dricka must och ata sill.




Jag har fatt en kindtand och det gor ont, for den skaver i lappen. Forst ska man lida for att den vaxer, sen far man antagligen hal i den for att man inte kommer at den med tandborsten och sen maste man dra ut den for att den infekterar hela munnen. Varldens onodigaste tand, enligt mig!




Ikvall blev det kyckling  i pasta med pesto for att vi behovde anvanda tva kycklingfileer, som fanns i kylen. De tyckte om det :)



Far avsluta med en liteb bild pa Ronja, som fyllde 13 ar for nagra dagar sedan! Detta ar en bild fran forra aret.





Helgens shopping

I lordags hade jag inget att gora och dessutom hade jag trasiga byxor sa det fanns bara en sak att gora: aka till Oxford Street och shoppa!



Jag borjade att ga till Tk-maxx for att se om jag kunde hitta nagra byxor dar. Inte gjorde jag det, men jag hittade en klanning, som kanske kan vara fin till sommaren.


Det ar knappar som haller fast banden pa
baksidan sa att jag kan gora sa att den far
kors i ryggen.


Drog sedan in till stan och gick upp for hela gatan. Det tar lang tid kan jag saga. Borjade pa Primark, men hittade inget. jag vet inte om det ar jag som ar dum eller hur det ar, men har de inga provrum dar?



Gick vidare upp for gatan och vidare till Carnaby Street. Hoppade in i Converse-affaren, sag ett par i ljusrosa som var fina. vet inte riktigt om det ar min typ av Converse. Jag kom i affaren med ett par svarta urganga och provar ett par rosa. Det kandes lite bakvant. Kopte inga i alla fall, vill ga dit med nagon som smakrad.

Fortsatte mot Pull and Bear och gissa vad! jag hittade mina byxor! Dessutom var de billiga! :)



De ar inte utsvangda, som alla andra byxor jag tittade
pa den dagen!


Borjade ga emot bussen men svangde in om Primark igen, for att kopa en sak till Maria. Jag koade i en kvar for det sa om hon inte gillar det...





Hoppade pa bussen, som tog mkig till clapham och gick till Sainsburys for att kopa en film.



Benjamin buttons otroliga liv. Helt arligt talat sa ar den inte sa jattebra, men den har djup.Kopte boken pa Waterstones pa Oxford Street. Nasta gang jag koper en bok blir det nog The Shining av Stephen King.




Nu ska jag fortsatta med att stryka dubbellakan!



RSS 2.0