Titanic

Ar ensam nu och sitter och tittar pa Titanic pa tv. Langesen jag sag den. Snart borjar south park. Jag gillar tv-utbudet har :) TVA TIMMAR SOUTH PARK!!

Jag tror att jag borjar bli sjuk :/ Jag borjade fa ont  i huvudet i fredags och det har hallt i sig fram till nu. Har fortfarande ont. Det ar ingen san riktig pain, utan med ihallande jobbighet. Kanner mig kall ocksa, sa jag tror att jag kanske har feber. kanske svininfluensan! ;)

Vi var ute igar och sprang pa nagra sana har roliga typer:



De fick inte ga in dit vi skulle, for det var fel kladda xD


Jag var ute och gick en liten runda med Bruno, for att utforska kvarteret. Nar vi gar tillbaka blir han intresserad av en kvinna som gar med en M&S-pase. Antagligen hade hon mat i den. Hon blev riktigt sur och sa att jag skulle ga innanfor en grind, sa att hon kunde ga forbi. Jag gick FRAMFOR henne! Det ar inte mitt fel att hon gick fort och att Bruno vill halsa pa alla. Vi gick forbi en barnfamilj, som skulle aka nagonstans och de tyckte att det var kul. De hade nog en likadan hund i valpformat for de sa "sa det ar sa stor han kommer bli".


mina nya klader :)

Litet snabbt inlagg med det jag kopte i fredags.


Kofta fran TopShop £30. Behovde verkligen en kofta! Hosten har kommit till London!



Linne fran MissSelfridge £7. Det var rea och det ar alltid bra att ha nagot finare linne. Tyvarr glomde kassorskan att ta av larmbrickan, sa jag far ga tillbaka nagon dag och be om att de tar av den.




fredag

Idag kom staderskan. Hon stadade till och med mitt rum.Riktigt najs! Har varitoch shoppat med Josefin idag. Kopte en kofta pa TopShop och ett linne fran Miss Selfridge. Imorgon ska vi vara turister och aka in till stan och titta pa bla Big Ben! ;D

PANNKAKOR

Dagens kvallsmat blev pannkakor.Riktigt lyckat och de gillade det!

Jag ar ju van till att ha gradde och sylt till, men har har de tva olika sorters sirap,citron och socker, smor. Det var nog nagot mer,men jag kommer inte ihag vad..

Ska nog gora pannkakor nasta fredag ocksa.

Det var lite kul, for de holl rakning pa hur manga alla at sa att det skulle bli rattvist ;p


inskrivning pa skolan

Idag var jag pa min blivande skola och gjorde ett prov for att se vilken grupp jag ska vara i. Kom i nagon mellangrupp. Engelska ar ju inte mitt starka amne och jag rakade saga till lararen att jag nastan aldrig gor laxorna..

Pa vagen darifran blev jag typ utbjuden av en lapplisa. Nar jag gick till skolan gick jag forbi honom och da sa han typ "oh, you were really sweet". Sen ska man ju saklart springa pa manniskan igen! Han fragade om mitt nummer och sant och och jag ville ses nagon dag,om jag ville med honom pa festivalen som ska vara har. Jag bara Naa. Sen sa jag att jag var tvungen att sticka for jag skulle traffa en kompis. Det skulle jag faktiskt. At lunch med Josefin pa ett thai-stalle. Helt ok mat.
Jag gjorde mos igar till fisken. Det var inte sarskilt uppskattat. Ikvall blir det pannkakor,sa  jag ska ga och gora smeten nu och tomma diskmaskinen.

Ikvall blir det film och chips!  :D

Onsdag

Idag har jag varit pa skolan och bokat tid for provet, som avgor vilken duktighetsgrupp jag kommer att landa i! Blev aven en runda in pa posten for att fixa en sak.


Jar har last ut Slumdog Millionare nu. Den var riktigt bra och nu ska jag helt agna mig att  Aconfession of a shopaholic.


Jag gjorde potatismos idag. Jag tyckte den var jattegod, men bara ett av barnen verkar gilla det ordentligt.. sak samma. Imoegon ska jag gora pannkakor. Ska skicka ett mejl till mamma nu och fraga efter receptet :)

Bowling

Idag var jag och tre av barnen och bowlade pa Elehpant and Castle. Otroligt nog sa vann jag den forsta rundan! :) Fast vi spelade pa en barn bana , sa bollarna kunde inte ramla ner i rannan! 

Har typ precis kommit hem efter en joggingtur i parken. Det verkar som om det ska bli nagot jippo har. Det liknar ett cirkustalt. Hoppas att det ar det, for i sa  fall sa ska jag ga! :)

Imorgon ska jag ga tll skolan och skriva in mig. kommer aven att gora ett prov.


Nu ska jag gora kvallsmaten jag egentligen hade tankt att gora igar.


Min nya klanning!!

Sa har ser den ut: :)




New Look £25


Fin, va? :)
Nu ska jag kaka kvallsmat. Ris och nagon kottbit jag hittade i kylen. Slapp laga mat eftersom familjen skulle pa restaurang :)

shoppingshoppingshopping

Idag fick jag mina forsta godispengar och dessutom kexchoklad och skorpor fran IKEA! :D Jag och Josefin gick och shoppade. Det tar typ 25 minuter att ga till Clapham Junction i rask promenadtempo nast intill power walk! Vi ar riktiga friskusar, for ikvall ska vi ut och jogga, lange :)Tyvarr sa kompenserar vi det med att ata en massa godis, chips och big mac meal large (men pa big macen sa far man ju ett glas!) Jag kopte en fin klanning. Den ar vit och svart och randig. ser softitikerad ut, men anda valigt festlig ;) Blev aven lite mer godis pa M&S.. Det ar schweizisk choklad, sa det ar kvalitet!


Till kvallsmat idag ska jag gora (eller varma) vitlokskyckling. jag tror att det ena barnet inte tycker om det, men han far ata det anda! min mage ar full med hamburgare, godis och cola sa jag ska inte ha. Tar kanske en macka.


Jag blev vackt imorse av att det var en hantverkade har som rev upp golvet utanfor mitt rum. Jag blev skitradd, for jag fattade inte vad det var forst, sa jag vagade inte ga upp xD Efter lite velande sa gjorde jag det och gick utmed hunden. Jag hatar honom idag, for nar vi skulle ga tillbaka och stod och vantade vid overgangsstallet far han for sig att springa under ett staket. Jag blir meddragen men stannar som en kloss vid racket och skriker pa honom att stanna. Andrar grepp sa att jag kommer over staketet istallet for under men da flyger jag nastan over det. Jag river upp min arm sa att den blir san vit. Som bestraffning pratade inte med honom pa hela vagen tillbaka och gick med kopplet pa det kortaste. Han hoppade aven ner i en damm sa jag var redan lite pissig pa honom. Den har dammen var ocksa ackligare an den andra han brukar skutta ner i for den var helt gron :/


Jaja, nu far jag nog ta och dammsuga.

sondag

Igar var det gaster har. Jag fick ata med dem, men jag kande mig lite utanfor. Det slutade med att det blev ett barnbord och ett vuxenbord. Jag satt vid barnbordet och jag kande ju inte de som kom och de pratade inte med mig. Foraldrana halsade ju,men det var inte mycket mer. Sa jag at och gick sedan  upp pa mitt rum och tittade pa nagon gameshow. For ovrigt sa var det valdigt trakig.Handlade om att en person skulle ga in i en kub och gora saker med bollar dar. Inte sarskilt spannande att titta pa. Sedan laste jag. har nastan last ut slumdog millionaire nu.

annars sa blir mitt rum dammigt pa nolltid! Har en bok som ligger pa golvet. Jag la den dar igar och den ar redan dammig! Det ar inte klokt.


Idag ska jag traffa Josefin och vi ska se film och ata godis :)

090822

Idag ar det lordag och vi gor absolut ingenting. Har suttit och tittat pa tv hela dagen med ett av barnen. Forst Camp Rock, som vi aven sag igar, sen Malcolm in the middle och nu ar det king of queens. Inte sa mycket att gora.


Orkar inte ga ner och kopa skorna jag kanske vill ha. Om jag gar forbi affaren imorgon, sa kanske.. De ar fina, men jag vet inte om jag kommer till att anvanda dem.


Jag spelade monopol med tva av barnen igar. Vi spelade inte fardigt, men jag anser att jag vann eftersom jag hade hotell och 8 hus pa samma gata ;D

middagen avslutad

Vi blev visst bara tre till maten. Tur var anda det, for annars hade det inte rackt! Nu vet jag att jag maste ta 2 paket kottfars nasta gang. De tyckte om det. Det var "nice" :)

Imorgon ar det helg och jag vet inte alls vad jag ska gora! Kanske ska jag ga och kopa ett par skor som jag hittade igar. De ar hoga, svarta och har en guldig dragkedja. Very Beautiful. De ser aven valdigt sma ut pa foten. Perfa! :D

Just nu sitter vi och tittar pa "Sonny has a chance" (tror att det heter sa). Ratt sa kul. Ser valdigt mycket pa Disney Channel. Annars foredrar jag kategorin entertainment.

Jag har last en massa i min nya bok idag. Den ar faktiskt bra och sa har jag inte haft nagot battre for mig.

ensam hemma!

Nu ar jag helt ensam har. Lite trakigt, men anda skont ;) Tror att staderskan ska komma idag, men jag har inte sett henne och det ser inte stadat ut. Tank om hon kom nar jag var ute med Bruno? :o

Det hande en ratt kul sak i hundparken idag. Jag hade precis tagit pa Bruno hans koppel, for att vi skulle ga tillbaka. Tog pa det ganska tidigt for att han alltid ska springa ner i dammen (han badade igar, det var darfor jag inte ville att han skulle plaska i). Han far syn pa en annan hund och borjar springa efter den. Han ar ju starkt sa jag bara flyger efter och mitt diadem flyger av, men jag lyckas fanga det. Agaren till den andra hunden bara skrattar, for det maste sett skitkul ut ;p


Nu vet jag inte vad jag ska gora. Antagligen se pa tv. Har inte mer att stryka idag. Borjar bli riktigt duktig pa det :)

Shopping med Josefin!

Idag gick jag och Josefin ner till Clapham Junction och shoppade. Jag skulle egentligen ha bade troja och byxor, men hittade inget avdet. Dock finns har valdigt manga snygga skor! Min resvaska kommer att vara full av skor nar jag aker hem :p Kopte en julklapp idag. Lite tidig ute, men den ar perfekt! :D




Det ar nagon har som har klippt en buske som en kamel eller vad man nu tycker att det liknar. Loch Ness-odjuret kanske?






Kopte en bok, for jag tanker borja lasa pa engelska.


Om man inte gillar honungen i Toblerone, ar detta det ratta alternativet! ;)

090820

Igar lovade jag Daniel att han skulle fa en tyst minut for sina militarklader idag. Nu kommer den och en lat.

She's the man

Nu ikvall hade vi filmkvall och sag She's the man.

De kan verkligen inte poppa popcorn har! xD De var tvunga att leta pa internet om vilken olja som skulle vara i grytan men det slutade med smor och de blev helt branda. Micropoppen blev inte heller bra. De var torra. Nasta gang ska jag erbjuda mig att poppa dem. Jag ar ju trots allt popcornmastare :D


Annars sa spelar vi mycket texas hold'em. Jag forlorar alltid. Det ar lite surt, men jag har verkligen daliga kort! Det basta jag har haft ar nog par! Har inte ens lyckats fa en triss.Kanske fick jag en stege igar, minns inte riktigt. I sa fall sa ar det det basta jag har haft ;p


middag

Middagen ar typ precis avslutad. Det blev flygande Jakob idag. Det verkade som om de gillade :) I alla fall de tva aldsta, de andra ater sa langsamt sa man vet inte om de tycker om det eller inte. Det var faktiskt forsta gangen jag lagade den har ratten och jag blev valdigt nojd :) Ska snart ta och stada upp det sista och torka bordet.


senare ikvall blir det val att se pa tv eller lasa min bok. Blir antagligen tv, for det kanns lite dumt att sitta uppe parummet, om jag inte laser har nere.

imorse blev jag vackt av en hog small och det var kanten pa badkaret som ramlade av. Jag fattade forst inte vad det var, men sen kom jag pa att den hade varit los igar. Tur att det inte hande nar jag duschade, for dahade jag nog ramlat i badkaret och det hade nog gjort ratt ont xD


Imorgon tror jag att jag ska shoppa!


(for att gora det lite roligare sa slanger jag in en lat pa slutet:)






en vecka

Nu har jag varit har i en vecka! Sa snabbt tiden har gatt!

Var ute pa min dagliga promenad med Bruno imorse.Den hunden kan verkligen vara hopplos. Han lyssnar inte pa mig. han gor vad han sjalv vill. Han tanker bara pa mat. Han bryr sig inte. Vi gick i parken och sa far han syn pa dammen och bara kutar emot den. Jag springer efter och skriker. Sjalvklart sa stannar han inte och plumsar ner i vattnet. Samma sak hande nar vi skulle ga tillbaka. Nar vi var utanfor en affar sa tittade jag pa kort och Bruno luktar i en korg medkorg och valter ut hela.Det var lite pinsamt. Folk har valdigt bra talamod nar det galler hundar har. Det ar bra :)


Annars  har jag strykt idag. Det var ratt svart. Fick inte armarna ratt pa en skjorta. Far nog ta och forsoka med den sen igen. holl sakert pai 10 mnuter en kvart med den!

tisdag

den har dagen har varit som de flesta dagar kommer att vara tror jag.
ga ut med bruno pa formiddagen roja upp lite sa att det ar organiserat och gora kvallsmat. idag ska jag steka hamburgare! den minsta sa att hon tyckte om det nar jag tog fram dem ur frysen. "I like them with ketchup".

stack ner till clapham high street och kopte lite needful things som schampoo. har kommit pa att schampoot har ar skitbra for mitt har! fixade lite frimarken ocksa och en fodelsedagspresent ;)

Till alla spritalskare: kann er blasta nar ni ar pa systemet! har ar det billigt!! ^^


vadret ar fortfarande fint har. det skulle nog halla hela veckan.

imorgon ska jag nog ta mig ner till clapham junction och handla lite klader. kanner att jag har gatt igenom allt jag hade med mig nu.. tvattade aven for forsta gangen idag, quick wash; 32 minuter. det ar toppen det och sen bara in i torktumlaren ett litet tag. *tummen upp*

nu ska jag aterga till vardagen med att se pa tv,eller lasa boken jag har med och ata chips!! :D 

nu ar jag ensam!

idag akte anna hem sa nu ar jag ensam med barnen! till dinner blir det makaroner eller spagetti. sak samma. jag hade ingen ide, men det varde som foreslog det ;)

nu har jag fatt mitt eget rum. riktigt skont. har ju inte kunnat packa upp mina saker innan. kande att jag behover verkligen ga och shoppa for jag har nastan inga klader och sa orkar jag inte tvatta sa ofta..


imorse gick jag ut med bruno ensam for forsta gangen. han ar sa stark! bruno hittade en annan hund att leka med och jag stod och pratade med hundens agare. han tyckte att jag var duktig pa engelska. efter det forsokte jag leta upp min blovande skola men jag hittade den inte. kandes lite daligt.

familjens mormor hade biljetter till clarence house idag och de hade en over sa jag fick folja med. det var ratt sa trakigt men huset var jattefint. deras mormor var jattesnall. hon kopte vykort till mig som kag kunde skicka en och skriva att jag varit i clarence house. sa nu maste jag kopa frimarke. ska nog ga ner till high street imorgon och fixa sant och kasske kopa en trojai clapham junction.

fodelsedag!

hej alla! idag fyller jag ar och det firade vi med att baka tarta!

annars sa har jag skaffat ett britiskt simkort till mobilen nu. sa om nagon vill ha mitt nya nummer sa ar det bara att skriva en kommentar och mejladress sa skickar jag numret ;)






den ser kanske inte j'ttegod ut, men helt ok. lite dodbakad bara ;)




Fredagens utgång!!

HÄr är bilderna från gårdagen!

en sak är riktigt läskig i dete här landet. jag gick på toa på det stället vi var på (minns inte vad det hette, hade ett konstigt namn) och hade precis tvättat mina händer och var på väg till torkmaskinen. helt plötsligt så bara ropar någon surt på mig att jag ska ta en pappeslapp och torka händerna på istället. jag vet inte om hon ville ha betalt för det eller vad, för det verkar vara folk som står på toaletterna på uteställen och säljer saker typ som tvål och parfym.

imorse när jag vaknade så kände jag att jag hade något hårt i munnen som kändes som en liten sten. jag har förstört lagningen på ena sidan på min ena framtand som jag pajade på studenten.





shoppingdag!

idag har jag, anna och josefin varit inne i London. Sa mycket folk har ar och riktigt manga affarer. har hittat ett par skor som jag antagligen kommer att kopa senare. hade bara typ £30 med mig och de kostade £25. pa primark hittade jag en skirsnygg jacka. det var en rod trench coat och kostade £18 tror jag. den fanns inte i min storlek och 36:an var lite liten. vill ju kunna rora pa armarna utan att den spricker och 40 ar alldeles for stort! den fanns i 38 i gron men den var inte alls fin.

ikvall ska vi ha filmkvall sa jag kopte en pase chips. maste ju testa dem! det fanns inga "vanliga" pasar i den affaren vi var i sa det fick bli en pase med en massa smapasar i. tror att det blev sour creme and cheese-smak.


igar var vi ute pa en klubb har i clapham. kommer att gora ett inlag om det senare nar jag har tillgang till bilderna fran kvallen :)

nu ar jag hungrig och ska se om det finns nagot att tugga pa innan vi ser film.

fotboll

barnen frågade mig idag om jag ville börja spela fotboll, som kristina gjorde. jag svarade ju att jag vill ju spela men det verkar som om jag måste börja nu i så fall. säsongen drar visst igång nästa vecka. jag vet inte riktigt om jag är redo för att börja redan. är inte riktigt bekväm i språket än..

just nu får jag knappt plats i rummet som jag sover  i för några hantverkare har fyllt det med en byrå, precis vid dörren, och byrålådorna står framför sängen. riktigt trångt är det! kommer bara att sova där några dagar till så det är lugnt, :)




jag ska fortsätta att tänka på hur jag ska göra med fotbollen, om jag ska spela eller strunta i det helt. vet inte om jag vill spela matcher, men att träna skulle varit kul. om jag bara ska träna så kanske jag kan vänta lite med att börja..


fredag

 igar var vi ute pa en pub och drack mojitos for bara  2.75! riktigt najs! idag ska det bli entur in till city och fika pa harrods. fint ska det vara ^^

idag ska vi ut pa nagon club har i clapham.

orkar inte skriva mer nu. under tiden jag skrivit detta har programmet stangt ner sig 3 ganger.

matlagning

just nu håller vi på att laga tacopaj. den blir nog bra och jag är riktigt hungrig nu!!
till lunch åt vi sauasge rolls (tror det hette så) vet inte riktigt vad det smakade men det var typ smördeg och en konstig korv inuti. smakade som något man äter på julen..

i alla fall, ikväll ska vi ut på drink. ska bli trevligt :)

Framme i London!!

Nu är jag äntligen här och det är riktigt bra!

resan gick fint och mitt plan var lika långt som ett thaiair-plan var brett. min mobil är just nu ur funktion men jag ska få ett brittiskt simkort och sen ska den fungera!!

idag har jag och anna varit och tittat på skolan jag ska gå på och pratat med rektorn. tänker skriva  in mig till terminen  som börjar nu i september. så om några veckor ska jag dit på intervju och göra prov så att jag kommer i rätt grupp :) vi gick även och shoppade. det är inte klokt så billigt allt är här! fast kanske beror på att jag är van till saker kostar 10n och 500 oc så. här det det liksom 1 och om något kostar 30 så är det dyrt..

kommer kanske att lägga upp foton här på bloggen sen ;)

RSS 2.0