Ny blogg!




Tänkte bara säga att från och med nu bloggar jag från en annan blogg ---> http://www.skitbrahelena.blogg.se


Ta gärna en titt in :)



Sista dagen

Idag aker jag hem! Sa detta ar mitt sista blogginlagg fran London. Jag kommer att bli kord till tunnelbanan kl 11 och sen ska jag aka med den till Heathrow. Hoppas att allt fungerar som planerat sa ses vi snart :)



Sista fredagen

Nu ska jag pysa ivag och traffa Sannah i parken!

Ikvall ar det nandos och utgang med Emelie!

The last Walk with dogs and children

Hade den sista walk with dogs and children med Laura idag. Var lika trevligt som vanligt :) Eftersom detta var sista gangen vi traffades sa gav jag henne ett foto med oss tva pa och en notkram. Vi bestamde att vi skulle skicka en rapport om vara liv varje manad, sa 1 juli ska jag skicka ivag min rapport.






Tydligen fungerar det inte att infoga bilder idag, men nu ska jag ut i tradgarden och ata glass :)

Nu ar det inte langt kvar..

Om 4 dagar aker jag hem. Kan knappt forsta det! Det ar liksom snart. nar mina foraldrar kom hit i varas hade halva tiden gatt och tiden innan dess var lang, men nu sista tiden har bara flugit ivag!




Nu har jag precis bestamt med Anna att vi ska ata Man's pa lordag :)



Weeei!

Mitt flyg kommer att ga som planerat!


Idag klattrade katten hogst upp i ett trad och det regnade. Fann honom nar de var reklam pa tv:n, men kunde inte fa ner honom. Darfor fick han sitta i tradet till nasta reklampaus och tanka over vad han gjort. Nar jag sedan gick ut igen med stegen hade han faktiskt klattrat lite langre ner for tradet. Tror ine att han ar sa dum som de tror att han ar har. De tror inte att han kan klattra ner fran trad.







RSS 2.0