*Hej

Känner ite för att skriva- Gör det bara för att.




Idag har jag varit och shoppat med Ninni och Josefin. Hittade som vanligt ingenting.. Eller, hittade en fin tröja på bikbok som kostade £35 så jag är lite tveksam om det..

Sen gick vi till en restaurang. Har glömt vad den heter men de har god mat.



Imorgon blir det en snabb runda till Camden med Ninni och sen julmarknad i Hyde Park.






igår sa  jag att jag bara skulle äta frukt den här helgen. Det bröt jag hårt idag. Tog dock en banan till frukost, men sen blev det en baguette, snickers, hamburgare, chokladkaka och benneglass.. Skäms lite nu för allt det.


Har suttit barnvalt här hemma ikväll så jag tittade på Big mommas house. Har knappt sett barnen idag. Det är kanske lite dåligt..? men det är faktiskt helg och mina dahgar off.¨


Just det, imorgon ska vi även till Nando´s med Josefin. Hon ska ju hem nästa fredag, tror jag att det är.Mycket som ska hinnas med innan dess. Vi ska exempelvis besöka Gourmet Burger Kitchen. Känns som om vi alltid äter.



Var barnvakt igår och tjänade £40. Kommer väl gå till julklappar. Letar för fullt, men det är inte så enkelt!


På måndag i skolan ska jag fråga om det finns platser kvar i konversationsklassen och det kommer antagligen att kosta £40 i förskott..


Jaja, nu ska jag sova.

Good Night!


:) 



Freitag

Idag är det fredag och dagens och helgens planer är:




* Barnvakt ikväll och dra in lite slantar till..

* ..shoppingen på Oxford street imorgon. Ska bland annat till American Appeal-affärren och paraplyaffären.

* Barnvaktning här hemma på kvällen.

* Söndagen är inte planerad än, tror jag..


----


Igår var det yoga. Vi skulle stå på något konstigt sätt med huvudet neråt. helt plötsligt kändes det som om jag hade fått en kallsup med klorvatten. Så äckligt det kändes. Näsan blev helt tjock och jag fick ont i ögat. Sedan avgav jag världens största nysning.











Borde nog ta och stryka lite snart. Det är kläder. Hatar verkligen att stryka tröjor. Skjortor är enkelt.










**S**I* gästbloggar!


Hej hej!!

Mitt namn är J*****N, tja! Kände för att gästblogga hos Helena då hon inte har så mycket vettigt att säga i sin blogg.. inte för att jag har så mycket vettigare saker att säga...eeehhh har hoppat lite studsmatta medans Helena satt och spelade farmville... Vilket INTE är OKEJ!!! Fyyyyyyyyyyy jag hatar Farmwille. vem fan vill spela det egentligen.......? ;)

Nu kom Helena precis gåendes förbi... hon ska hänga upp en tvätt eller nått... "Och Turktumla mitt" sa hon nyss.. Kul! "Glömmer du ibland vad du har på dig"...... ehhh vad menade hon med det nu då? Hon fick inget svar.... då säger hon "Tar det som att det bara är jag då" ....  :S


Nu greppade Helena precis tag i sin daim.. nu häller hon i sig sin cola! Nu säger hon "Vad mycket du skriver" .. "eller nej det har du förresten inte"

Nu dukar hon av sin tallrik.. oc försöker smyg kolla vad jag skriver (tror jag)

Nu tömmer hon papperskorgen!!

Nu Plockar hon undan min glasshög..

(Mycket hon hann på några sekunder)

Roligare än så var det inte... måste gå hem om en timme... bläää!

Nu ser jag att Helena hämtade posten från golvet.... samtidigt som hon mummlade nånting... men nu går hon mot teven, sätter sig..öppnar daimen...

"MMMMM DAIM" sa hon nu!!

Ha en gudomlig dag!

tack & hej


Nu är josefin här

Hon sitter här och studerar en daim och hur många kalorier det är i den. vi har dessutom undersökt några bloggar ocvh hittat en lookalike ^^

Har även varirt nere på treohans och köpt vienetta glasstårta med mint. Jag tyckte om den´, men det gjorde inte den andra människan.. Hennes ligger i en äcklig liten grön smält hög.





Bruno gillar inte Rocco. han gör väldens roligaste hundmin när rocco vill leka.


Muffins!!

Idag har jag  bakat muffins i olika smaker.




Här är blåbärsmuffins, äppelmuffins med kanel, polly-muffins (pollyn exploderade xD), en vanlig chokladmuffins, en chokladmuffins med polly och en tigermuffins :)

Det är nog inte så svårt att lista ut vilka som är vilka ;)

Se och njut och ikväll ska jag prova på en ny maträtt med kokt kycklingfilé, currysås och ris. Är lite skeptisk, men pappa säger att det är gott och barnen gillar curry. Annars får de ta en macka.




Helgen

I lördags blev det en runda till Notting Hills marknad. Helt ärligt talat var den lite skabbig. Var mer som en loppis än som en marknad.



Efter det blev det en tur till Svenska kyrkands julmarknad. Det var så mysigt och man kunde prata svenska! Så enkelt det var när man skulle ha saker. Jag kände att man blev mycket trevligare. Jag köpte en chipspåse för £3!




I söndags böev det en tur till Camden. Vi hoppade av bussen och himlen öppnade sig. Pissregn utan dess like! Blöta strumpor och mat i magen begav vi oss vidare till en affär som jag köpte en skjota i och sen till en 99p affär. 99p affären räddade oss och vi köpte två par strumpor och tog på och begav oss mot British Museum!



"fota mig, fota mig!"







Självklart ska man fota i en telefonkiosk innan vi begav oss tillbaka till Clapham för att möta upp Ninni och se New Moon.



Gissa vilka som har biljetter till New Moon!

Yes, it's true! Jag, ninni och Josefin ska sen den på söndag! Biljetterna ligger i säkert förvar och nu ska bara söndag komma och jag ska få äta popcorn! :D

 

Hoppas nu att den är så bra som alla tror att den är.






fortsätter med mina skills

Jag känner att jag kommer att bli känd på dessa.. jättekänd. eller inte. Ninni är ialla fall beredd på att betala ett helt p för dem xD Alltid en bit på vägen.












Min Oasis-klänning

Köpte den när Anna var här och hälsade på.




Kommer från Oasis £20 på rea. Helt överkomligt och jag är nöjd :)




Den konstnärliga delen av mig

Tittade på ett program om konst igår. Det var skittrikåkigt men de visade en som hade blivit känd genom att rita rätt så fula gubbar och då tänkte jag att det kan jag också göra. Hur svårt kan det vara? Letade upp ett papper jag hade på rummer och färgpennor och startade skapandet. Det var inte alla svårt.




Jag började rita och sedan bara gled det vidare. Vet inte riktigt hur man ska tolka mina bilder men det är i alla fall ett barn med en anka och en gubbe med ett grönt äpple.



Detta är tänkt att det är en busshållsplats och det regnar. Tanten har paraply och barnet har en regnkappa medan mannen står och blir blöt. Kan se den lite vaundsjuka blicken i hans öga men den verkar vara mer riktat på barnets glass än regnskydden..




Konst kanske inte är min grej, men det är kul att rita lite då och då. :)



Helgen i bilder!!

FONTANEN




CAMDEN!!



TUNNELBANA



Detta var en kort sammanfattning av helgen. Ska antagligen tillbvbaka till Camden pa sondag. Hittade en affar med tjusiga klader, men de staangde sa vi hann inte prova.


16/11-09

Idag är det 3 månader sedan jag fyllde år ^^ det betyder att jag varit här i tre månader och fyra dagar och det ska firas med tacopaj. Ska göra det ikväll och hoppas att den blir uppskattad. Fick ett brev från mormor idag :)



Helgen har bestått av Oxford Street och Camden. Har en bild därifrån som är mycketmycket fin.


Min lärare sa idag att jag var duktuig på att skriva men jag råkade ha svensk ordföljd lite då och då. Fick 15 poäng av 20 på en uppsatsinlämning. Det bästa jag har fått är 17 så det var lite sämre men jag är ändå nöjd. Det var att vi skulle skriva en tidningsartikel om att canddra i bergen.




Nu utgår jag till strykning och vill gärna ha in önskelistor för julklappar! :)


en torsdag

Idag såg jag något otroligt: en hund som höll TRE bollar i munnen! Fattar inte hur den fick plats med dem. Den hade två redan när ägaren kastade iväg en boll som den sprang efter. Det tog ju lite tid innan den fick in alla, men i alla fall.

 

 

Ikväll är det Yoga som gäller! Jag ska köpa ett 10-gångerskort. Det är hot power yoga så man ska löka sönder där. Inte för att yoga riktigt är min grej, men det är kul att komma ut och träffa folk och göra saker.

 

Imorgon är det skola, ska nog ta och göra min a läxa. Vi ska ha skrivit en aktikel om att vandra i bergen. Jättetråkigt.

 

 

Nu är min mat snart färdig och tredje klotet från solen är i full gång.


Ett kungarike för ett par långkallingar!

Jag skojar inte! Här är svinkallt och på det råkade jag pilla lite på termometer så nu vet jag inte hur varmt (kallt) det är härinne. Den stod på 17 grader innan jag började hålla på. Ville ju se hur kallt mitt rum var.. Det är inte okej om man fryser när man sover i pyjamas, sos-tröja, sockar, raggsockar och sjal och dessutom har täcke, filt, sjal, och TVÅ handdukar på det. Jag fick mycket sämn inatt *not*.  Sitter och väntar på British Gas nu. Har gjort det i sisådär två timmar nu. Tider och punktlighet finns lika mycket här som värme. Varmvattnet fungerar och tacka Gud för det! Det första jag ska göra efter Brunos promme är att varmbad! Ett långt varmbad. Långt för mig är en  kvart och sen blir jag uttråkad. Alltid samma visa: hoppar ner i badkaret, skriker "aj, vad varmt", tvingar mig ner, okej är det detta?, färdig. Kul jag är.


En liten klocka klingar att det var längesen jag skrev något här. Kommer inte ensd ihåg om jag gått igenom Annas lilla besök.. Tror inte det och jag orkar inte gå tillbaka och kolla.



Okej, här har vi då Anna som står på Piccadilly Circus. Vi kom dit efter att ha varit på Harrod´s. Det är ju inte så långt till Oxfort Street från Harrod´s, tar ju bara typ 10 min med bussen. Om man går rätt så är det inte långt, om man går fel kommer man till Piccadilly, Trafalgar Square och Big Ben. Fast det var också trevligt.




Halloween, halloween. Pumpor, Pumpor. BBBP, BBBP. Kolla vad snygga de är!! Sedan chips med dipp på det och restraurang för att fira Annas födelsedag :) tummen upp på det. Jag gillar verkligen hur Billy ser ut på den där bilden. På tal om Billy, Ikea har Billy-bokhyllor i limited edition nu. Fina, men man tröttnar nog i längden på dem. Fast det beror ju på vilken typ av rum man har den i.





Som sagt, det var halloween och det kom ungar till dörren som ville ha godis. Men godiset tar slut och ungarna bara väller in, då släcker man lamporna och låtsas inte vara hemma, eller så kan man ju skrämma bort dem..? Fast det kanske är elakt. Vi gjorde inte det. Vi hade tänk köra den här utstyrslen, men med mig och anna som huvud och Ninni som ett löst huvud under armen.







Fontänen, vad mer kan jag säga förutom att det började regna? björnchipsen var goda :)




Måste ju vara lite kultiva. (heter det det? Har helt tappat bort ordet annars..) Detta är en isbjörn. De hade även dinosaurier och andra djur. Blåvalsskelett hängde i taket och där var en mammut och det var en riktigt maffig byggnad!! Vill gå till British Museum någon dag. De har någon aztek-utställning nu. Sånt är intressant. Vet var man ska hoppa av, men kommer inte ihåg stationen men det är efter Kings Cross om man åker med Piccadilly line från Tottenham Hale.




Det hela avslutade med en viss födelsedag. Tårtan blev jätteäcklig. Det var fel på grädden och så glömde vi köpa vaniljsås. Inte orkade vi göra egen kl 11 på kvällen inte. Så de blev grädden med vaniljextrakt i . Inget jag skulle rekommendera, men nöden har ingen lag. Tårtan serverades kl 5 på morgonen och sedan bar det av till Clapham Junction för att vinka av Anna. Självklart blev det stup i säng efteråt och en massa städning..


BBBP



Bernard, Billy och Brian Pumpkin


Sista natten

Sista natten ensam här. Eller, jag har ju inte varit ensam båda veckorna helt. Josefin, Ninni,Anna och Anna har ju bott här vissa dagar och självklart har jag haft Bruno. Sedan flyttade ju BBBP in. För er som inte vet vilka det är så är det Brian, Billy och Bernard Pumpkin,men jag gömde dem under en bönsäck till  i torsdags.


Kommer att göra ett litet (stort) inlägg om min "ensamhemmavistrelse" sen när jag har tillgång till en dator som jag kan överföra bilder från kamera till usb. Smart som jag är så tog jag inte med någon sladd som man kopplar ihop kamera och dator med... Har aldrig använt det, så varför skulle jag göra det nu? Så tänkte jag. Den sladden ska med när jag kommer tillbaka efter jul!



DET ÄR BARA 50 DAGAR TILLS JAG ÅKER HEM! OM 50 DAGAR PRECIS NU SITTER JAG FÖRHOPPNINGSVIS I SOFFAN HEMMA I VARSDAGSRUMMET ELLER ÄTER EN LJUVLIG KEBABPIZZA MED VITLÖKSSÅS! :D

Man kan inte köpa kebabpizza häe, vilket jag finner väldigt sorgligt. Dessutom är pizza sjukt dyrt! En vanlig kostar typ 100 spänn och de är mindre än en vanlig. För att lägga ihop matematiken så blir summan att kläder är billigt och mat är dyrt. Köpte en fin klänning på Oasis för 20 pengar i torsdags :) Det var rea och den hade kostat 45 pengar. Den är lila och har silvriga ränder och är speciell i modellen. Kanske nyårsklänning?



Kom precis på att jag behöver klippa naglarna. Det är jättekonstigt, de går sönder. Jag brukar ha rätt hårda naglar vanligtvis, men nu faller de itu :/ Påminn mig om att köpa stärkande medel till dem!  Mina fötter har gått i pension,men de blev lite bättre efter det varma badet och jag önskar mig fotvård i julklapp!


Om 4 minuter är diskmaskinen färdig och då ska jag gå och lägga mig. Brunan har redan gått till sängs och tycker nog att jag är jobbig.



Är lite nervös inför imorgon faktiskt. Tänk om de inte tycker om BBBP eller att Bruno hittar på hyss på köksgolvet igen..



De här två veckorna har gått så sjukt snabbt! Om en och en halv månad kommer ju Michelle och Mia! Då ska vi in och trängas i julrushen. Var på Primark i torsdags, det var värre än Väla under mellandagsrean. Detta var en torsdag, tänk då lördag! Okej för att det är mid term, men tänk till jul! 16 miljoner människor som ska handla julklappar.. Jag är glad att jag inte ska på mellandagsrea här! Den hade man ju inte kommit levande ut ur xD Men tänk vad många fynd man hade gjort!!



Nu känner jag att ämnena i det här inlägget har hoppat som en jojo, från att jag slutar vara ensam imorgon till mellandagsrea, men på tal om jojo har jag hört att Skånetrafiken ska ta bort rabattkorten. Mitt rabattkort har varit en del av mig under flera års tid och jag har nästan använt det dagligen och nu ska det försvinna! Är inte frikortet också borttagna nu..?


Jag tror att jag håller på att bli rådhårig. Folk tror att jag blonderar mig, men om man tar en närmare titt så är där väldigt många röda och svarta hårstrån.


Ska tömma diskmaskinen nu och gå och lägga mig. Har varit en lång dag idag med uppstigning kvart i 5! Sen att jag gick och la mig igen vid 8 gör ju inget..


GOD NATT!! :D


Förresten: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄNNU EN GÅNG, ANNA!! Hoppas att du kom hem ordentligt! :)











RSS 2.0