Dag 1

Detta ar min forsta dag, som ar som dagarna kommer att vara i fortsattningen. Alla barnen ar i skolan och bara jag och hunden hemma. Det ar sa tyst har nu. Ska lasa lite i min bok och ata Happy Cows, som ar en mycket god. Det ar vanlig mjolkchoklad, men den har vita flackar av vit choklad, sa att den liknar en ko! :) Nagon gang ska jag ta ut hela kakan i paketet och titta nu. Orkar tyvarr inte gora det nu.

Innan jag ska hamta den minsta flickan ska jag nog ga till Boots. De saljer nagot smink for bara £1! Tankte att jag skulle testa. Behover aven lite andra saker och vaxla ner pengar. Har bara tjugor. Det ar lite jobbigt, for en tjuga ar mycket. Det ar sa kul med pengarna har. De har ju 1 penny- och 2 pence-mynt. De har aven 5p, 10p,20p,50p. Sen finns det 1- och 2-pundsmynt. Alltsa ATTA mynt sammanlagt och den 1 pennyn ar ju inte vard nagonting! Enligt Forex far jag 1p for 12 ore. Det kanns sa onodigt och dessutom bygger man upp ett stort lager med mynt man inte orkar anvanda. Jag ska ALDRIG mer klaga pa 50-oringen! Den ar i alla fall vard nagot :)

Nu blev det mycket pengasnack. Over till nagot roligare: ikvall ska jag gora makaronilada. De tycker har att svenskar ater konstig mat. Det var bara for att jag igar gjorde en sas med creme fraiche och kaviar i. Vanlig sas till fisk! En av dem testade, det var i alla fall kul. Ska kanske ta en bit appelpaj till. Den var inte sa popular..

Om 30sekunder har jag den framfor mig pa en tallrik full med vaniljsas! :) Nu piper micron!

Det ar jattekallt har idag. Hosten har verkligen kommit. Borde kanske ta och kopa en varm troja till. Kan ju inte springa runt i samma klader varje dag.

Nej, nu ska jag ata upp min paj och ga och lasa i en halvtimme :)

 


Kommentarer
Postat av: pels

På tal om mynten så har jag samma problem här, jäkla 1-centare! Men i vissa butiker finns det myntväxlare, så samla ihop en hel påse med skräpmynt och växla in till fina sedlar! :D

2009-09-04 @ 20:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0